Loton täysosumat jakautuivat ympäri maata - kaksi siivua Joensuuhun

Loton illan arvonnassa löytyi peräti kuusi täysosumaa. Kukin voittaja kuittaa 7 oikein -tuloksellaan 833 333 euroa. Samalla Lotossa rikkoutui 3000 päävoiton raja. Nyt Loton päävoitto on voitettu 3002 kertaa.

Veikkaus kertoo tiedotteessaan, että kaikki kierroksen täysosumat osuivat Veikkauksen asiamiespisteissä pelattuihin peleihin ja osumat jakautuivat ympäri maan.

Onnetar lohkaisi viiden miljoonan potista kaksi siivua Joensuuhun. Pohjois-Karjalaan matkanneet voittorivit oli pelattu Elintarvikekioski Pauliinassa ja Uimaharjun R-kioskilla.

Seitsemää oikein saatiin tuulettaa myös Hämeenlinnassa, jonne mennyt täysosuma oli pelattu Tuuloksen Tarjoustalossa. Yksi osumista oli pelattu Helsingin Kampin metroaseman R-kioskilla. Kannukseen osunut voittopeli oli jätetty Asematien kioskilla.

Yksi täysosumista jakautui vielä pienempiin onnenhippuihin, kun seitsemän oikein -tulos osui Lohjan K-citymarketissa pelattuun kymmenen hengen porukkapeliin.

Illan arvonnassa löytyi myös viisi kappaletta 6+1-tuloksia, joilla voittajat kuittaavat lompakoihinsa yli 38 600 euroa arvosta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat