Mainos

Lordin elokuva saa ensi-iltansa Oulussa

Elokuvalippujen myynti alkaa huomenna 9. tammikuuta. Elokuvan maailman ensi-iltaan helmikuussa odotetaan noin viittä tuhatta ihmistä.

Lordin Dark Floors kauhuelokuva saa maailman ensi-iltansa Oulussa helmikuun 6. päivä. Valtakunnallinen ensi-iltapäivä on helmikuun 8. päivä.

Elokuva näytetään Oulun Energia-areenalla. Esityksen jälkeen tiedossa on vielä Lordin keikka. Järjestäjien mukaan paikalle odotetaan noin viittä tuhatta ihmistä.

Lordin kauhuelokuvan kuvaukset tehtiin viime kesän aikana Oulussa vanhassa teollisuusrakennuksessa. Solar Filmsin tuottaja Markus Selin kertoo, että kuvaukset ovat menneet hyvin, vaikkakin jälkityöt kiristävät aikataulun.

-Teemme tänään vielä viimeiset efektit elokuvaan. Sen jälkeen miksaamme vielä elokuvan ääniä. Ensimmäinen kopio on käsissämme viikkoa ennen ensi-iltaa eli tiukoille menee, mutta niinhän se tuppaa menemään, tuottaja naurahtaa.

Elokuvalippujen myynti alkaa keskiviikkona 9. tammikuuta. Selin kertoo, että hinnat on painettu niin alas, ettei kukaan pääse syyttämään tekijöitä elitismistä. Halvimmillaan Lordin teosta pääsee katsomaan kymmenen euron maksulla.

Dark Floors kauhuelokuva sijoittuu sairaalamiljööseen, jossa Lordi-yhteen hirviöt jahtaavat eloonjääneitä ihmisiä. Aiemmin Mr. Lord on kertonut, että kyseessä on varsin perinnetietoinen kauhuelokuva: verta tirskahtelee, mutta huumoria ei juuri ole. Lordin musiikilla on sijaa vain lopputekstien aikana.

Elokuvan on ohjannut Pete Riski ja käsikirjoittanut Pekka Lehtosaari. Solar Films on tuottanut elokuvan yhteistyössä oululaisen POEM-säätön ja Pohjois-Suomen elokuvakomission NFFC:n kanssa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.