Lordi täräyttää Novalla: Juon aina oksennukset rinnuksille

Tomi Putaansuu kertoi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa alkoholinkäyttönsä olevan varsin vähäistä, mutta aina humalahakuista.

Euroviisut vuonna 2006 voittanut Lordi-yhtye lähtee kiertueelle uuden levyn myötä. Bändin keikat suuntautuvat pääasiassa ulkomaille, sillä Suomessa kysyntää ei juuri ole.

Kiertue-elämä näyttäytyy usein varsin alkoholinhuuruisena juhlintana, mutta toisin on hirviörokkareiden kohdalla. Lordin nokkamies Tomi Putaansuu ei nimittäin juo tippaakaan alkoholia ennen keikkoja. Mr. Lordi puhui alkoholinkäytöstään Enbuske & Linnanahde Crew:n rempseässä ja hyväntuulisessa haastattelussa tänään keskiviikkona.

– Olen semmoinen on-off -ryyppääjä muutenkin. Juon helkkarin harvoin, mutta juon aina oksennukset rinnuksille ja paskat housuun silloin kun juon, mutta se on ehkä kolme kertaa vuodessa, Lordi täräytti Novan aamuohjelmassa.

Ohjelman juontaja Tuomas Enbuske oli samoilla linjoilla ja totesi juomisen ilman humalatavoitetta olevan alkoholin haaskausta. Putaansuu komppasi naureskellen Enbusken kommentteja.

– Olen ylpeä siitä, että olen erittäin humalahakuinen juoja. Tiukoilla aloitetaan ja mennään tiukempiin, että pystyy pitämään jonkinlaisen hyvän pörinän päällä, Mr. Lordi totesi.

Hirviörokkari ei tunnustautunut viinin ystäväksi, eikä ymmärrä alkoholin juomista maun takia. Mr. Lordille tärkeintä alkoholin juomisessa on päästä humalaan.

– Viini maistuu happamalle karpalomehulle, joka on mennyt pilalle, homehtunut, Putaansuu vakuutteli.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat