Mainos

Lordi Moyne luopuu Trustorista

Brittiläinen suursijoittaja lordi Moyne ilmoitti eilen eroavansa ruotsalaisen sijoitusyhtiön Trustorin johdosta ja myyvänsä omistamansa Trustorin osakkeet "heti sopivana ajankohtana".

Samalla hän kiisti, että Trustorin varoja olisi kadonnut, ja sanoi selvittäneensä, missä kadonneiksi väitetyt rahat ovat.

Aiemmin päivällä Ruotsin poliisi pidätti kaksi ruotsalaista miestä, joiden epäillään kavaltaneen satoja miljoonia kruunuja Trustorin varoja. Kyseinen noin 600 miljoonan kruunun summa katosi sen jälkeen, kun se oli siirretty Trustorin tilille Lontooseen.

Pidätetyt miehet olivat saapuneet Britanniasta Ruotsiin puhdistautuakseen kavallusepäilyistä. Ruotsin poliisi oli aiemmin pyytänyt virka-apua Britanniasta jäljittääkseen kadonneita varoja. Lordi Moyne sanoi perjantaina, että hän on "katkaissut suhteensa" ruotsalaisen osapuoleen.

Lordi Moyne tuli tunnetuksi myös Suomessa, kun hän yritti hankkia itselleen enemmistön Amerin osakkeista. Yritys kuitenkin kariutui, kun Amerin hallitus päätti lunastaa itselleen lordi Moynen havittelemat osakkeet.
(STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.