Mainos

Lordi hätkähdytti New Yorkissa

Hirviömaskit pysäyttivät katuvilinän myös kaiken nähneessä New Yorkissa eilen. Lisää Lordin Yhdysvaltain-kiertueesta MTV3:n Kymmenen uutisissa.

Suomalainen rock-yhtye Lordi on ensimmäisellä kiertueellaan Yhdysvalloissa. Kahteen ensimmäiseen päivään mahtuu runsaasti promotilaisuuksia ja haastatteluja uutistoimistoille, radiokanaville ja jopa hirviökulttiin keskittyneelle tv-kanavalle. Niillä on yhteensä miljoonia katselijoita, kuuntelijoita ja lukijoita.

Jopa kaikkeen tottuneet newyorkilaiset haukkoivat henkeään, kun suomalainen hirviöbändi Lordi astui kaupungin katukuvaan. Täydessä hirviömaskissa ollut yhtye teki pikavierailun Union Square -aukiolle eilen.

- Keitä he ovat? Mistä on kysymys? Makea maski!

Utelias ohikulkijajoukko otti salamanopeasti esille kännykkäkameransa ja ja digikameransa, ja pian uskaliaat ihailijat poseerasivat hirviöiden kyljessä ihastuneesti hihittäen.

- Jopa täällä New Yorkissa tämä hätkähdyttää, myönsi Lordia ihmettelemään pysähtynyt Mimosa Nadir.

- Mistä he ovat, missä he esiintyvät? tenttasivat ällistyneet ohikulkijat ja saivat pikapaketin Suomi-tietoa.

Viikonloppuna Lordi esiintyy valtavalla Bamboozle-festivaalilla New Jerseyssa. Yhtyeellä on konsertti sekä huomenna että sunnuntaina. Yhtye itse uskoo menestykseensä Yhdysvaltain-markkinoilla, koska sillä on maassa paljon faneja.

- Jännittävää nähdä, millaisen vastaanoton saamme, Mr. Lordi tuumasi rauhallisesti.

- Vähän aikaero vaivaa vielä, hän selitti ja tunnusti syövänsä liikaa amerikkalaista ruokaa. Runsas hikoilukaan raskaissa puvuissa ei riitä sulattamaan hampurilaisista ja muusta hyvästä ruuasta tulleita lisäkaloreita.

Video avaa Euroviisut

Lordin seuraavakin yleisö on miljoonaluokkaa, sillä yhtyeestä tehty video avaa tämänvuotiset Euroviisut.

Kansainvälistäkin mainetta niittäneen ohjaaja Antti Jokisen ohjaama video on kuvattu Lapissa, ja siinä on Kalevala-teeman lisäksi Lordin monsterimaailmaa.

Lisää Lordin Yhdysvaltain-kiertueesta illalla MTV3:n Kymmenen uutisista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.