Lordi: Haaveilen hulvattomasta duetosta Hasselhoffin kanssa

Lordi pistäisi mieluusti yhteislauluksi jenkkilegenda David Hasselhoffin kanssa. Toivebiisi jenkkilegendan kanssa on miehen normaalin genren ulkopuolelta.

Hasselhoff Show'n sohvalle istahtava Lordi fanittaa David Hasselhoffia siinä määrin, että kiertuebussin vakiokalustoon kuuluvat tälläkin hetkellä Ritari Ässä -DVD:t. 

– Olen aina ollut tosi kova Ritari Ässä -fani. Olisihan se aika unelmien täyttymys esittää hänen kanssaan joku biisi, hirviömies pohtii.

David Hasselhoffin ja hirviömetallibändin musiikkigenret ovat kaukana toisistaan. Mr. Lordilla meneekin hetki miettiessä, mikä kappale olisi kaikkein optimaalisin duettoon Hoffin kanssa

– Nyt on paha. Tämä pitäisi olla joku todella nokkela. Fiilaten ja höyläten, se se tietenkin olisi, nauraa räkättää Mr. Lordi hetken pohtimisen jälkeen.

"Hoffin hirviöasussa olisi helvetisti karvaa!"

Uskomattoman työläistä esiintymisasuista tunnetun yhtyeen laulaja yltyy myös fiilistelemään, miltä David Hasselhoffin hirviöhahmo näyttäisi.

– Siinä pitäisi ehdottomasti olla aivan h*lvetisti karvaa! Ja KITT-auton vilkkuva valo, tai oikeastaan cylon-visiiri, jonka takana hohkaisi punainen kajo, yhtyeen puvustuksesta ja maskeerauksesta vastaava Mr. Lordi visualisoi.

Katso Hoffin hauska reaktio, kun hän kohtaa Euroopan rokkaavimman hirviön David Hasselhoff Showssa torstaina 4.6. kello 21:00 Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat