Loputon häärumba – nyt Clooney juhli hulppeasti Britanniassa

Näyttelijä George Clooneyn häitä juhlittiin viime kuussa neljä päivää Italiassa. Viikonloppuna oli Britannian vuoro.

George Clooney ja Amal Alamuddin menivät naimisiin Italiassa syyskuun lopulla. Hulppeita häitä juhlittiin neljän päivän ajan Venetsiassa. Häiden jälkeen tuore aviopari porhalsi häämatkalle ja sittemmin molemmat ovat palanneet takaisin työelämään.

Häiden juhliminen ei suinkaan ole vielä päättynyt, sillä lauantaina Clooney ja Alamuddin viettivät hääjuhlaansa Britanniassa.

Tuore aviopari tarjosi perjantaina vierailleen juhlavan lounaan maaseudun rauhassa. Lauantaina oli vuorossa hulppea cocktailjuhla, jossa vieraat saivat nauttia niin tanssimisesta kuin kolmen ruokalajin upeasta illallisesta.

Mirror-lehden tietojen mukaan juhlissa oli tarjolla hääparin omat nimikkococktailit.

Juhlapaikka on tunnettu tyylikkäistä juhlistaan, joihin voi osallistua noin 200 vierasta. Vain 40 minuutin ajomatkan päässä Lontoosta oleva hulppea juhlatila on tunnettu myös upeasta miljööstään, puutarhasta ja jokimaisemasta.

Alamuddinin äiti antoi lyhyen haastattelun Daily Mail -lehdelle matkatessaan juhlapaikalle.

–  Olemme hyvin onnellisia ja odotamme innolla juhlia. Tämä on ihana paikka häille. Tilaisuus tulee olemaan hyvin erityinen. Kaikki kyselevät meiltä koko ajan Amalista ja Georgesta, joten kai mekin olemme sitten nyt jollain tasolla julkisuuden henkilöitä ja meidän on totuttava siihen.

Juhlavieraiden joukossa on uumoiltu olevan myös Brad Pittin ja Angelina Jolien. Tämä Hollywoodin superpari kun ei päässyt paikalle Clooneyn ja Alamuddinin Italiassa pidettyihin häihin.

Lue myös:

    Uusimmat