Mainos

Loppiainen sulkee kaupat

Tänään loppiaisaattona noudatetaan pääosin arkipäivän aikatauluja. Linja-auto- ja junaliikenteessä on tänään käytössä perjantaiaikataulut.

Huomenna vietetään loppiaista, ja se näkyy sekä palveluissa että julkisessa liikenteessä. Sen sijaan vielä tänään noudatetaan pääosin tavallisen arkipäivän aikatauluja.

Päivittäistavarakaupat saavat olla tänään auki iltayhdeksään ja Alkot iltakahdeksaan. Huomenna loppiaisena kauppojen, Alkojen ja pankkien ovet pysyvät suljettuina. Samoin postin kaikki omat toimipaikat palvelevat tänään kello 18:aan mutta ovat huomenna kiinni. Kirjepostia loppiaisena ei jaeta.

Linja-autoliikenteeseen loppiainen aiheuttaa aikataulumuutoksia. Tänään linja-autoliikenteessä ajetaan torstain vuorot, ja lisäksi voidaan ajaa erilliset perjantaivuorot. Loppiaispäivänä ajetaan pyhäliikenteen S-vuorot. Loppiaisen jälkeisenä lauantaina on lauantailiikenne ja sunnuntaina ajetaan S- ja SS-vuorot. Tarkkoja tietoja bussiliikenteestä saa kaikista Matkahuolloista tai valtakunnallisesta aikatauluneuvonnasta numerosta 02004000.

Rautateillä lisäjunia

Junat kulkevat tänään perjantain aikataulujen mukaisesti, mutta liikenteessä on muutama lisäjuna.

Huomenna loppiaisena junat kulkevat sunnuntain aikataulun mukaisesti, mutta liikenteessä on lisäjunia ja osa vuoroista on peruutettu. Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä junat kulkevat loppiaisena sunnuntaiaikataulujen mukaan.

Lisätietoja junaliikenteen aikatauluista saa VR:n puhelinpalvelusta numerosta 060041900. Aikataulut ja asemien aukioloajat saa myös internetistä osoitteesta www.vr.fi .

Tänään loppiaisaattona pääkaupunkiseudun seutuliikenteen bussit liikennöivät perjantaiaikataulujen mukaan. Poikkeuksena ovat palvelulinjat, joilla on normaalit torstain aikataulut. Huomenna puolestaan bussit ajavat sunnuntaiaikataulussa. Yölinjat liikennöivät sekä loppiaisaattona että -päivänä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.