Mainos

Lontoon turistibussien matkustajat kaikkosivat

Lontoon kiertoajelubisnes on joutunut vaikeuksiin heinäkuisten terrori-iskujen jälkeen. Suurimman turistibussiyhtiön matkustajamäärä putosi kesken huippusesongin noin 40 prosentilla.

Lontoon avokattoisten turistibussien matkustajamäärät ovat romahtaneet viime heinäkuun pommi-iskujen jälkeen, kertoo Guardian-sanomalehti.

Kiertoajeluja järjestävän Arriva-yhtiön edustajan mukaan matkustajien määrä putosi Original Tour -turistibusseissa kesken heinäkuun huippusesongin noin 40 prosentilla ja aiheutti yhtiölle noin kahden miljoonan punnan (2,9 miljoonan euron) menetykset.

Yhtiö on 70 turistibussillaan suurin kiertoajelujen järjestäjä Lontoossa. Yhtiö kärsi pommi-iskuista kaikkein eniten myös siksi, että sen paikallisbussi oli yksi iskujen kohteista.

- Kyseessä oli tunteellinen reaktio tapahtumiin, ja siitä on kärsinyt jokainen matkailubisneksen toimija, yhtiön toimitusjohtaja Bob Davies sanoi.

Arriva-yhtiö on myös Lontoon suurin tavallisen paikallisbussiliikenteen liikennöitsijä. Yhtiön mukaan paikallisliikenne kokonaisuudessaan toipui pommi-iskuista nopeasti sitä mukaa kun elämä kaupungissa normalisoitui muutenkin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.