Lontoon olympialaiset pääsivät Simpsoneihinkin

Lontoon parhaillaan käynnissä olevat olympialaiset tulevat näkymään myös animaatiossarja Simpsoneiden tulevassa jaksossa.

Suosikkianimaatio Simpsonit on tunnettu paitsi nimekkäistä julkkisvieraistaan, myös siitä, että erilaiset ajankohtaiset ilmiötkin pääsevät usein osaksi sarjan tapahtumia. Nyt Springfieldin elämästä kertovassa sarjassa tullaan näkemään välähdys parhaillaan Lontoossa käynnissä olevista olympialaisista.

The Sun -lehden haastattelema lähde paljastaa, että 'The D'oh-cial Network -nimisessä jaksossa ketjupolttajasisatukset Patty ja Selma nähdään soutelemassa pitkin Thames-jokea. Samalla taustalla vilahtelevat tunnetut maamerkit, kuten Big Ben -kellotorni ja Britannian parlamenttitalot.

Jakson nimi viittaa olympialaisten sijaan Facebookin synnystä kertovaan Social Network -elokuvaan, ja tupakkasiskosten rinnalla vedessä lipuukin vahvasti Winklewoss-veljeksiä muistuttava kaksikko. Mark Zuckerbergin oikeuteen haastaneet kaksoset soutivat vuoden 2008 Pekingin olympialaisissa.

Jaksossa intoudutaan myös irvailemaan hieman Facebookin keksimisen kunniasta tapelleiden kaksosten kustannuksella, lue lisää ja katso hulvaton pätkä: Lontoon olympialaiset pääsivät Simpsoneihinkin

SIMPSONIT Subilla tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat