Mainos

Lontoon-lennot sujuivat normaalisti Helsinki-Vantaalta

Tämänhetkisten määräysten mukaan matkustajalla voi olla mukanaan normaali käsimatkatavara, jos matkan lopullinen määränpää on Britanniassa.

Helsinki-Vantaan lentokentältä Heathrow'lle ja muualle Britanniaan lähtevät lennot sujuivat normaalisti tänään.

Jo aamun ensimmäinen lento Lontooseen lähti ajallaan kello 7.40. Ilmailulaitoksen mukaan lennoissa oli päivän mittaan ainoastaan pieniä, korkeintaan parinkymmenen minuutin viivästyksiä, jotka eivät poikkea normaalista tilanteesta.

Ilmailulaitoksen tiedotuspäällikön Irmeli Paavolan mukaan toistaiseksi on vaikeaa arvioida, kuinka pitkään kansainvälisen lentoliikenteen normalisoituminen saattaa kestää.

- Sitä on mahdotonta sanoa tällä hetkellä. Muutaman päivän tai viikkojen kuluessa muutoksien pitäisi näkyä. Jos tämä jää tähän eikä uusia uhkia ilmene, niin voisi kuvitella tilanteen olevan ohi suhteellisen nopeasti, Paavola muotoili.

Matkustajia koskevat kiristyneet turvamääräykset ovat voimassa toistaiseksi. Matkustajalla voi olla mukanaan normaali käsimatkatavara, jos matkan lopullinen määränpää on Britanniassa. Jos matkustajalla on Lontoosta jatkoyhteys toiselle lennolle, käsimatkatavaroita ei saa viedä matkustamoon.

Yhdysvaltoihin matkustavat eivät saa viedä käsimatkatavaroiden mukana lentokoneeseen nestemäisiä aineita tai geelejä.

(MTV3-STT)

LUE MYÖS:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.