Mainos

Lompakkovarkauksista epäillyt vangittiin

Lompakkovarkaista on tullut jo yli kolmekymmentä ilmoitusta Päijät-Hämeen alueelta.

Lahden käräjäoikeus on vanginnut kaksi lompakkovarkauksiin syyllisiksi epäiltyä miestä. Miehet oli pidätetty aiemmin. Lahden poliisi on saanut jo yli kolmekymmentä ilmoitusta Päijät-Hämeessä liikkuneista varkaista.

Voro vei lompakon auttajansa ostoskärryistä samalla kun hän valitteli huonoa kielitaitoaan ja pyysi tietoa pitelemästään tuotepaketista. Lompakkojen mukana uhreilta hävisi sekä rahaa että luottokortteja.

Rikosilmoitusten mukaan varkauksia on tapahtunut ainakin Lahden alueella, Padasjoella, Orimattilassa, Mäntsälässä ja Kuhmoisissa. Varkaiden epäillään iskeneen myös Päijänteen itäpuolella Hartolassa.

Ruotsissa on käytetty Suomesta varastettuja luottokortteja. Keskusrikospoliisi ei kommentoi, onko Suomen varkauksilla yhteyttä tapahtumiin.

Ruotsin poliisi etsii miestä, joka on käyttänyt Suomesta varastettuja luottokortteja 100 000 kruunun eli noin 10 000 euron edestä.

Voro käytti kortteja useissa liikkeissä Hudiksvallissa. Sen jälkeen hän siirtyi valkoisella Fordilla Söderhamniin, jossa hän osti savukkeita miltei 20 000 kruunulla. Mies on noin 30-vuotias ja puhuu suomalaisella korostuksella.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.