Mainos

Lomailija kauhistui: Ryanair vaati 300 euroa lentolippujen tulostamisesta

Lentoyhtiö Ryanairin laskutuspolitiikka on nostanut kohun Facebookissa.

Espanjassa lomaillut brittiläinen Suzy McLeodkertoo, että palatessaan lomalta kotiin hän ei ollut tulostanut perheensä viittä lentolippua etukäteen lentoyhtiön käytäntöjen mukaisesti.

Lentokentällä Ryanair oli vaatinut 60 euron maksua lipusta eli yhteensä 300 euroa koko seurueen lentolippujen tulostamisesta.

Brittilehti The Telegraph kertoo, että McLeadin Facebook-kirjoitus on selvästi kohauttanut ihmisiä. Yli 350 000 ihmistä on osoittanut tukeaan Facebookissa Mc Leodin valitukselle. Monien kommenttien mukaan Ryanairin suorittama veloitus paperinpalasta on törkeätä.

Toisissa kommenteissa ollaan kuitenkin huomautettu lentoyhtiön tehneen varauksen yhteydessä selväksi, että asiakkaan on tulostettava liput etukäteen.

McLeod valittaa, että hän ei ollut pystynyt tulostamaan lippuja lomakohteessaan. Hän myös kertoo, että hänellä oli liput pdf-muodossa puhelimessaan. Hän luuli tämän riittävän.

Ryanairin tiedottaja kertoo, että ehdoissa mainitaan nimenomaan, että liput on oltava tulostettuna ennen lähtöportille saapumista ja että lippujen tulostuksesta kentällä velotetaan 60 euron maksu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.