Mainos

Loimaalla raju kuolonkolari

Kantatie 41:llä Pöytyällä linja-auto ja kaksi henkilöautoa kolaroivat kohtalokkain seurauksin sunnuntaina aamulla ennen kello 9:ää.

Kolarissa menehtyi toisen henkilöauton kuljettaja, joka oli autossaan yksin.

Satakunnan liikenteen linja-auto ajoi Turun suuntaan, kun vastaan tuli aura-auto. Aura-auton perässä ajoi nelihenkinen perhe farmarimallisella henkilöautolla. Sen perässä ajoi mies Lada Samara -merkkisellä henkilöautolla.

Aura-auto aiheutti valtavan lumipölyn, mutta siitä huolimatta Samaran kuljettaja lähti ohittamaan edellään ajanutta farmariautoa, siirtyi vastaantulevien kaistalle ja törmäsi lumituiskeen keskeltä ilmestyneeseen linja-autoon.

Samara paiskautui törmäyksen seurauksena takaisin omalle kaistalleen ja törmäsi perheen farmariautoon. Molemmat autot suistuivat oikealle puolelle tietä ojaan. Linja-auto, jossa oli kuljettajan lisäksi vain yksi matkustaja, suistui myös menosuunnassa oikealle puolelle tietä ojaan.

Poliisitiedotteen mukaan Samaran kuljettaja kuoli ilmeisesti heti. Nelihenkinen perhe sekä linja-auton kuljettaja ja matkustaja selvisivät lievin vammoin.

Poliisi ja tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä. Alustavasti ainakin osasyynä onnettomuuteen pidetään Samaran lähtöä ohitukseen, vaikka näkyvyys oli erittäin huono aura-auton nostaman lumipöllyn takia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.