Löi nyrkillä ja käytti pippurisumutetta – raiskauksen yrityksestä kaivataan vihjeitä

Pirkanmaan poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Tampereen Pispalassa 21. syyskuuta tapahtuneesta raiskauksen yrityksestä.

Nainen oli kävelemässä 21. syykuuta Tampereen Pispalassa hieman ennen kello neljää aamulla, kun hänen seuraansa oli Ammattikoulunkadulla liittynyt mies.

Poliisin mukaan laskeuduttaessa kohti Tahmelankatua oli epäilty lyönyt naista nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen mies oli suihkuttanut pippurisumutetta naisen kasvoille ja ryhtynyt riisumaan itseään ja uhriaan. Yllättäen mies oli keskeyttänyt teon ja poistunut tulosuuntaansa.

Uhrilta anastettiin musta kassi ja musta käsilaukku, jotka löytyivät noin viikon kuluttua teosta uittotunnelin suuaukon viereisestä metsästä Pyhäjärven puolelta.

Poliisin mukaan tekijäksi epäillään 25-30-vuotiasta, hoikkaa, tummaihoista miestä, joka on pituudeltaan noin 175-180 senttimetriä. Epäilty puhui hyvää suomen kieltä. Miehellä oli vaaleat ulkovaatteet, sekä jonkinlainen vaalea päähine. Takissa oli vaalean eri sävyjä tilkkutäkkimäisesti aseteltuna.

Poliisi pyytää edelleen tapaukseen liittyviä vihjeitä yleisöltä. Vihjeet voi toimittaa 050-395 4167 tai sähköpostilla: pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat