Mainos

Lohjan Puhelin sai valtuudet osakeantiin

Lohjan Puhelin Oy:n ylimääräinen yhtiökokous on myöntänyt yhtiön johdolle valtuudet suunnattuun osakeantiin. Annin enimmäismääräksi määrättiin kaksi miljoonaa markkaa.

Päätöstä edelsi kiivas keskustelu osakeannin tarpeellisuudesta. Yhtiön hallituksen puheenjohtajan Lasse Laihosen mukaan osakeannin ajankohtaa tai osakeannin kohdetta ei ole vielä päätetty.

-Päätös antaa työkalut hallitukselle, jos tilanne sitä vaatii. Konkreettista valtausuhkaa ei tällä hetkellä ole näkyvissä, mutta puhelinkentässä liikkuu vaikka minkälaisia toimijoita, Laihonen perustelee.

Yhtiökokouksen edellä Lohjan seudulla käytiin kiivas väittely Lohjan Puhelimen toimintaperiaatteista. Suuri osa osakkaista katsoi, ettei yhtiön osakkeita tule päästää vapaan kaupankäynnin ja keinottelun kohteeksi.

Puhelinosakkeen hinnaksi arvioidaan tällä hetkellä 4 000 markkaa, mutta korkeimmillaan sen on sanottu nousevan jopa 7 000 markkaan. Lohjan Puhelin Oy:lla on 2 0000 liittymää neljän kunnan alueella ja sen liikevaihto on 40 miljoonaa markkaa. Yhtiön suurin osakas on Lohjan kaupunki.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.