Mainos

Lohjalla vakava tieraivotapaus - viidakkoveitsi konepellin läpi

Turun moottoritien varrella Lohjalla sijaitsevan ABC-aseman pihalla tapahtui eilen vakava välikohtaus, jota poliisi tutkii törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Tapahtumaketju sai alkunsa jo moottoritiellä, kun autoilija oli ohittanut rekka-autoa. Autoilija oli huomannut peruutuspeilistä, että toinen henkilöauto oli tullut lähes ajoneuvon takapuskuriin kiinni.

Poliisin mukaan tapahtumien tarkka kulku on vielä epäselvä. Autoilijat ajoivat kuitenkin peräkkäin Lohjan ABC:n pihaan.

Autojen pysähdyttyä toinen kuljettajista oli halunnut keskustella peräpeilistä roikkuneen kanssa tilanteesta. Toinen oli kuitenkin yllättäen ottanut isokokoisen veitsen esiin ja alkanut huitoa sillä kohti toista autoilijaa. Tämän oli onnistunut paeta autoonsa lukittujen ovien taakse, jolloin veitsen omistaja oli lyönyt veitsellä ajoneuvon ikkunaan ja myös konepeltiin.

Isku oli niin kova, että veitsi oli läpäissyt konepellin noin 20 sentin matkalta.

- Jonkinlainen raivokohtaus oli kyseessä, sillä osapuolet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Lyömäaseena oli jonkinlainen viidakkoveitsi, kertoo rikoskomisario Jukka Paasio.

Auton vahingoittamisen jälkeen raivoaja oli poistunut paikalta. Hänen ajoneuvonsa kuitenkin tallentui aseman valvontakameraan.

Poliisi pyytää asiasta havaintoja tehneitä soittamaan numeroon 071 8736 345.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.