Liz Taylor nosti kanteen

Näyttelijä Elizabeth Taylor pyytää tuomaria hylkäämään entisen puutarhurinsa Williem Van Muydenin häntä vastaan nostamat syytteet. Van Muyden on aiemmin nostanut kanteen Tayloria vastaan. Taylor pyytää tuomaria poistamaan tiettyjä häpeällisiä mainintoja kanteesta. Van Muyden väittää Taylorin erottaneen hänet, sillä hän hylkäsi Taylorin ranskalaisen hovimestarin Jean-Luc Lacquementin seksuaaliset lähentelyt. Taylor sanoo Van Muydenin väitteiden olevan loukkaavia. Hän erotti Van Muydenin syyskuussa 2002.

Van Muyden väittää syytteessään, että Taylorilla oli suhde Lacquementin, joka on myös nimetty vastaajaksi, kanssa. Van Muyden väittää, että Lacquement kouraisi häntä haarovälistä ja tunnusti hänelle rakkautensa Taylorin keittiössä viime kesänä. Van Muyden uskoo ja väittää, että Taylor Lacquementin pyynnöstä tai ehdotuksesta erotti Van Muydenin kostona, kun hän torjui Lacquementin seksuaalisen lähentelyn.

Van Muyden syyttää Tayloria ja Lacquementia myös sopimuksen rikkomisesta, seksuaalisesta häirinnästä, syrjinnästä ja epäoikeudenmukaisesta erottamisesta. Hän hakee vahingonkorvauksia Taylorilta, jonka hän väittää erottaneen hänet maksamatta 294 000 dollaria, jotka Taylor on hänen mukaansa hänelle velkaa kymmenen vuoden puutarhurintöistä. Taylor puolestaan pyytää Van Muydenin vaatimusten hylkäämistä.

Van Muydenin asianajajan mukaan hänen asiakkaansa yritti ratkaista jutun Taylorin asianajajien kanssa ennen kanteen nostamista. Hän sanoo, ettei hän ole yllättynyt Taylorin toiminnasta. Hän uskoo van Muydenin voittavan jutun.

Lue myös:

    Uusimmat