Liverpoolin tähtihyökkääjä avoimen rehellisenä Pep Guardiolan syytöksiin: "Jos niin sanottu filmaaminen antaa minulle rangaistuspotkun, silloin filmaan"

Liverpoolin tähtihyökkääjä Sadio Mane uskoo olevansa sunnuntaina Valioliigan huippuottelussa Manchester Cityä vastaan tuomareiden erityisen tarkkailun alla Pep Guardiolan syytettyä tätä filmaajaksi. Senegalilainen ei kuitenkaan aio muuttaa pelityyliään.

Guardiola sanoi viikonloppuna Manen toisinaan filmaavan, kun hyökkääjä oli saanut Aston Villa -ottelun avausjaksolla varoituksen sukeltamisesta. Guardiola on sittemmin pehmentänyt lausuntojaan.

Valioliigaa johtava Liverpool isännöi Cityä sunnuntaina, eikä Mane usko Guardiolan kommenttien ajoituksen olevan sattumaa.

– Tuomarin huomion herättäminen on häneltä (Guardiolalta) älykäs veto, mutta aion pelata omaa jalkapalloani, kuten aina, Mane sanoi Reutersin mukaan.

Hyökkääjä ei kiinnittänyt suurta huomiota kommentteihin.

– En kiinnitä huomiota hänen sanoihinsa, koska se on osa jalkapalloa. Jos niin sanottu filmaaminen antaa minulle rangaistuspotkun, silloin filmaan. Mutta se, mitä päävalmentaja Jürgen Klopp sanoi, on totta. En filmaa, kuusi maalia 11 Valioliiga-ottelussa tällä kaudella tehnyt Mane sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat