Liverpool-fani heitti savupommin vierasfanien katsomoon – 9-vuotiaalle kehitysvammaiselle kannattajalle jouduttiin antamaan ensiapua: "Hän ei ymmärtänyt, mitä tapahtuu"

Jalkapallon Englannin Valioliigan Liverpoolin ja Chelsean välisessä ottelussa koettiin järkyttävä tilanne, kun kotijoukkue Liverpoolin kannattaja heitti vierasfanien katsomonosaan savupommin, kertoo Daily Mail. Itse ottelu päättyi Liverpoolin 2-0 voittoon.

Ottelun avausmaalin syntyessä Chelsean katsomonosasta alkoi leijailla punaista savua. Vierasfanit heittivät savukanisterin nopeasti pois katsomosta, mutta se ehti aiheuttaa nuorelle kannattajalle hengitysvaikeuksia. 

Kannattajan äiti Frances Stanley kertoi, että poikansa silmät menivät punaiseksi ja alkoivat kutiamaan sekä vuotamaan. Sen lisäksi hänellä oli kovaa yskää, joka ei suostunut loppumaan. Hän lisäsi, että poika oli hämmentynyt ja ahdistunut tapahtuneen jälkeen.

– Järjestysmies tuli kysymään, että onko hänellä kaikki kunnossa. He tarjosivat mahdollisuutta tulla hoitohenkilökunnan tarkistettavaksi. He tulivat heti ja veivät meidät ensiapuhuoneeseen, Stanley kertoo.

– He olivat huolissaan poikani happitasoista, joten he avasivat hänen hengitystiensä sumuttimella. Se auttoi, sillä yskä sekä hän rauhoittuivat, Stanley jatkaa.

Stanley kiitti henkilökunnan panosta pojan auttamisessa. 

– Pojallani on erityisiä tarpeita kehitysvammansa suhteen. Se oli hänelle liikaa, eikä hän oikein ymmärtänyt, mitä tapahtuu. Hän ahdistui todella, Stanley sanoo.

Poika sai luvan matkustaa kotiin ottelun jälkeen, mutta oli sairas koko matkan ajan. Stanleyn mielestä se on tapahtuneen jälkivaikutusta. Poika on nyt kunnossa ja Merseysiden poliisi sekä Englannin jalkapalloliitto tutkii tapahtunutta.

Lue myös:

    Uusimmat