Mainos

LIVE klo 8.10: Kaahailua ja kaunottaria - tätä kaikkea on moottoripyöräharrastus

2:39:15

Tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma esittelee laajasti moottoripyöräharrastajien elämää.

Messukeskuksessa on esillä muun muassa kaikki tämän vuoden uudet moottoripyörämallit, lisäksi messujen yhteydessä ajetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Superenduron MM-osakilpailu.

MTV3-kanavan Huomenta Suomi aloittaa moottoripyörätunnelmissa jo ennen kuin ovet avautuvat yleisölle. Suora lähetys messuilta on nähtävissä myös MTV Uutisten verkkosivuilla.

Kello 8.10 toimittaja Mari Sarolahti pohtii ylikonstaapeli Kimmo Järvisen kanssa sitä, miksi moottoripyörä ja keski-ikäinen mies on vaarallinen yhdistelmä.

Moottoripyöräonnettomuuksissa kuolleiden ikäjakauma on nimittäin muuttunut huomattavasti 90-lukuun verrattuna. Nuorempien ikäryhmien onnettomuudet ovat suhteellisesti vähentyneet, mutta yli 40-vuotiaiden lisääntyneet.

Järvinen on itsekin moottoripyöräpoliisi, ja hän toimii lisäksi moottoripyöräpoliisien kouluttajana poliisiammattikorkeakoulussa.

Suora lähetys messuilta jatkuu kello 8.40, ja silloin tutustumme Mari Sarolahden johdolla kaunottariin - nimittäin moottoripyöräkaunottariin.

Messuilla näkyy moottoripyörät myös harrastuksen ja elämäntavan kautta. Lähetyksessä Petrol Circus Custom Bike Show esittelee upeita, suomalaista rakennustaidetta edustavia pyöräkaunottaria.

Huomenta Suomi joka arkiaamu kello 6.25 alkaen MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.