Mainos

LIVE hetki sitten: Soini ja Rinne kohtaavat – mikä puhuttaa kansaa vaalien alla?

MTV Uutisten Kaksintaistelu-sarja kohtaavat tänä iltana puoluejohtajat Timo Soini (ps.) ja Antti Rinne (sd.). Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla ja MTV.fi:ssä kello 20 alkaen.

Ennen tv-lähetystä käymme kurkkaamassa MTV:n Filmihallin ennakkotunnelmia jo kello 19.30 alkavassa suorassa nettilähetyksessä. Lähetyksessä kuulemme juontajina toimivien politiikan toimittajien Eeva Lehtimäen ja Timo Haapalan mietteitä illan kaksikosta ja esille nousevista aiheista.

Lisäksi kyselemme tentin ja vaalien ennakkotunnelmat myös illan pääparilta. Millaista viestiä puoluejohtajat ovat saaneet kentältä? Millaisiin asioihin suomalaiset kaipaavat kipeimmin muutosta?

Aikaa tärkeistä aiheista keskusteluun on tv-tentissä varattu runsaasti.

– Kaksintaistelut ovat olleet aikaisemmin osa isompia tenttikokonaisuuksia, mutta nyt halusimme tälle kaksintaistelu-muodolle enemmän aikaa. Tunnin tentissä puheenjohtajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan kunnolla ja jos joku keskustelunaihe aloittaa kunnon taistelun – tai edes mehukkaan keskustelun – sille löytyy aikaa, kertoo tv-lähetyksen tuottaja Heikki Piuhola.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.