Mainos

LIVE hetki sitten: Arhinmäki ja Niinistö, millaista ehdokasta kannattaisi äänestää?

MTV:n vaaliohjelmien Kaksintaistelu-sarja jatkuu tänään Vasemmistoliiton ja Vihreiden yhteenotolla MTV3-kanavalla ja MTV.fi:ssä. Kurkistamme kulisseihin nettilähetyksessä jo puoli tuntia aikaisemmin, klo 19.30.

Kaksintaistelussa vastakkain ovat Ville Niinistö (vihr.) ja Paavo Arhinmäki (vas).

Kulissien takana oli tarkoitus kysyä heiltä, millaista ehdokasta he äänestäisivät, jos itse eivät olisi ehdokkaina. Entä kaipasivatko he neljän kuluneen kansanedustajavuoden ja ministeriaikanaan joitakin tietoja ja taitoja, joita heillä itsellään ei ollut?

Videolla Ville Niinistö vastaa toimittajan kysymyksiin, mutta Arhinmäkeä ei vielä Filmihallilla näy. Jännitys tiivistyy - ehtiikö hän suoraan lähetykseen klo 20:05?

Kaksintaistelun juontavat politiikan toimittajat Eeva Lehtimäki ja Timo Haapala. Etukäteen Lehtimäki näkee illan asetelmassa ainekset todella kiihkeään keskusteluun.

– Kyseessä on kaksi puheenjohtajaa, jotka lähtivät kesken hallituskauden – kolmen vuoden jälkeen – oppositioon. Kumpikin kamppailee lisäksi samoilla teemoilla, Lehtimäki kertoi.

Vaalit 2015: Kaksintaistelu Arhinmäki - Niinistö kello 20 MTV3-kanavalla ja MTV.fi:ssä. Kurkistus kulisseihin kello 19.30 MTV.fi:ssä.Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.