Mainos

LIVE hetki sitten: Koskettaako köyhyys, pelottaako pakolainen? Puoluejohtajat arvopaneelissa

Talous- ja puolustuspolitiikkaan keskittyneiden vaalipaneelien jälkeen eduskuntapuolueiden puheenjohtajat nähdään tänään toisenlaisessa väittelyssä, kun keskustelun keskiöön nousevat arvot.

Evankelis-luterilainen kirkko haluaa vaalipaneelillaan haastaa puoluejohtajat keskusteluun muun muassa köyhyydestä, kehitysyhteistyöstä ja uskonnonvapauskysymyksistä.

Kirkon arvoilta alkaa Helsingin tuomiokirkon kryptassa kello 18. MTV Uutiset lähettää tilaisuuden suorana nettisivuillaan.

Kirkko haluaa, että hallitus laatii toimenpideohjelman lapsiperheiden köyhyyden vähentämiseksi. Lisäksi kirkko kiinnittää hallitusohjelmaesityksissään huomiota vankien ja turvapaikanhakijoiden uskonnonvapauden toteutumiseen ja esittää myös pakolaiskiintiön nostamista.

Arvoillan paneeliin osallistuvat puheenjohtajista Paavo Arhinmäki (vas.), Carl Haglund (r.), Ville Niinistö (vihr.), Antti Rinne (sd.), Päivi Räsänen (kd.), ja Alexander Stubb (kok). Keskustasta paikalla on varapuheenjohtaja Annika Saarikko ja perussuomalaisista varapuheenjohtaja Jussi Niinistö.

Tilaisuuden avaa arkkipiispa Kari Mäkinen. Juontajina toimivat televisiostakin tuttu kirkkoherra Teemu Laajasalo sekä tiedottaja Heli Karhumäki. Arvoillan järjestävät kirkkohallitus ja Kirkko Helsingissä.

Yleisö voi osallistua illan keskusteluun Twitterissä, jossa käytetään hashtagia #arvoilta sekä #vaalit2015


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.