Mainos

LIVE hetki sitten: Vaalikevät käyntiin – pääministeriehdokkaat kohtaavat EK:n tentissä

Vaalikevät käynnistyi tänään todenteolla, kun neljän suurimman puolueen puheenjohtajat kohtasivat Elinkeinoelämän keskusliiton vaalitentissä.

MTV Uutiset lähetti tentin suorana nettisivuillaan kello 16-18.

Paikalla Vanhalla Ylioppilastalolla olivat SDP:n Antti Rinne, keskustan Juha Sipilä, perussuomalaisten Timo Soini ja kokoomuksen Alexander Stubb.

Keskustelun vetivät MTV:n vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila ja EK:n viestintäjohtaja Jouni Kemppainen

– Tämä tentti avaa superjännittävän vaalikevään. Olen innoissani, odotusarvot ovat korkealla, sanoi Merja Ylä-Anttila ennen tentin alkua.

– Nyt on luvassa ensimmäinen talouspolitiikkaan ja tulevan hallituksen ydintehtäviin keskittyvä neljän suurimman puoleen puheenjohtajan vaalikeskustelu. Heistä yksi on tuleva pääministeri, joten peli varmasti kovenee. Toivon, että nyt jo saadaan selkeitä ja konkreettisia keinoja siihen, miten Suomi saadaan kasvuun. Alkaa vihdoin olla päätösten aika.

Samoilla linjoilla oli illan toinen vetäjä Jouni Kemppainen.

– Odotan mielenkiintoista ja samalla substanssipitoista keskustelua siitä, mikä elinkeinoelämän ja koko yhteiskunnan osalta on oleellista. Itselläni on vahvasti sellainen olo, että tämä tilaisuus avaa omalta osaltaan vaalikevään, Kemppainen sanoo.

Kemppaisen mukaan kiinnostus tenttiä kohtaan on ollut suurta.

– Paikalle tulee paljon mediaa, jopa Ruotsin televisio. Pyrimme tarjoamaan paljon mielenkiintoisia avauksia siitä, mitä tämä poliittinen kevät tuo tullessaan.

Tilaisuudessa julkistettiin myös pääministeripeli, jolla jokainen voi testata omat pääministerikykynsä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.