LIVE hetki sitten: "Irti EU:sta, ihminen keskiöön" – lavalla pienpuolueet

MTV Uutisten Vaalikuutio jatkaa tänään täydessä vauhdissa keskellä Helsinkiä. Narinkkatorin vieressä, Lasipalatsin aukion laidalla sijaitsevan Vaalikuution lavalla tapahtuu aamusta iltaan.

Tänään lavalla nähdään muun muassa pienpuolueita, kun Itsenäisyyspuolueen, Piraattipuolueen ja Kommunistipuolueen ehdokkaat pääsevät ääneen.

Lisäksi Vaalikuutiolla keskustellaan työstä ja lakoista tuttujen nimien kanssa sekä kulttuurista, kun lavalle nousee viihteen monitoimimies Pedro Hietanen.

Vaalikuutio-tempauksessa ovat mukana Huomenta Suomi, MTV Uutiset sekä Radio Nova. Lavalla on tuttuja kasvoja politiikan, viihteen kuin uutistenkin maailmasta.

Paikalla voi tavata myös monia muita MTV:n tuttuja ruutukasvoja.

Vaalikuutiossa tänään 14.4.

klo 15.00 Puolueen puolituntinen / KD

MTV:n toimittajan, toimituspäällikön Jussi Erosen haastattelussa KD:n ehdokkaat Sari Mäkimattila, Antero Laukkanen ja Tiina Tuomela.

klo 15.30 Viihdeuutiset ja vaalisää

Meteorologi Pekka Pouta ja viihdetuottaja Inka Nurmisto lavalla.

klo 15.45 Pallogrilli 

Toimittaja Jussi Kärjen kanssa keskustellaan politiikasta miehisellä otteella. Tänään keskustellaan työstä, lakoista, paikallisesta sopimisesta ja AY-liikkeen vallasta ahtaaja Jape Lovenin (sd.) ja Eero Lehden (kok.) kanssa.

klo 16.15 Kulttuurikuutio 

Toimittaja Kari Pyrhösen vieraina tuttuja nimiä kulttuurin saralta. Vieraana viihteen ja kulttuurin monitoimimies Pedro Hietanen.

klo 17.00 Pienpuolueet esittelyssä 

Lavalla Itsenäisyyspuolueen, Piraattipuolueen ja Kommunistipuolueen ehdokkaita.

klo 17.30 Open stage 

Yleisön osuus, jolloin voi kertoa oman mielipiteensä esimerkiksi politiikasta ja tulevista vaaleista.


Vaalikuutio on paikallaan liki kahden viikon ajan, 17.4. saakka. Ajanjakson koko ohjelma on luettavissa täältä.

Lisäksi MTV Uutisten sivuilla julkaistaan joka arkiaamu kello 8 kyseisen päivän tarkempi ohjelma.

Ohjelmaa voi seurata paikan päällä Helsingissä tai ruudun kautta. Aamun Huomenta Suomi näkyy normaaliin tapaan niin MTV3-kanavalla kuin MTV Katsomossa. Iltapäivän lähetys nähdään suorana nettilähetyksenä MTV Uutisten verkkosivuilla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat