Mainos

LIVE hetki sitten: Valmista tuli! Hallitusohjelma julkistetaan – MTV:n erikoislähetys verkossa

Runsaat kaksi viikkoa kestäneiden hallitusneuvottelujen tulos kerrotaan tiedotustilaisuudessa iltapäivällä. 

Vatuloinnin, iteroinnin ja jappasemisen jälkeen hallituksen muodostaja Juha Sipilä (kesk.) ja perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sekä kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb saivat neuvottelut pakettiin eilen illalla. 

MTV Uutiset seuraa tiedotustilaisuutta kello 13.45 alkavassa erikoislähetyksessä verkossa. Studiossa ovat uutisankkuri Maija Lehmusvirta ja politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala. Paikan päällä valtioneuvoston juhlahuoneistossa Smolnassa on politiikan toimittaja Mari Haavisto

Hallitusneuvottelijat kertovat tiedotustilaisuudessa muun muassa miten kaikkiaan 10 miljardin euron sopeutus lähivuosina tehdään. Mihin kohdistuvat noin neljän miljardin suorat säästöt ja leikkaukset ja mitä veroja korotetaan?

Hallituksen muodostaja Juha Sipilä on aiemmin varoittanut, että säästöpaketti on kipeä, ja se koskee kaikkia suomalaisia.

Tänään selviää myös millaiselta pohjalta sote-uudistuksen jatkovalmistelu aloitetaan.

Tiedotustilaisuudessa kuullaan lisäksi kuinka monta ministeriä uuteen hallitukseen tulee ja miten salkut jakautuvat keskustan, perussuomalaisten ja kokoomuksen kesken.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.