Litti: Viro pelasi kuin Suomi isoja vastaan

Kapteeni Jari Litmanen pelasi 0-2-tappioon päättyneessä Viro-ottelussa avauspuoliajan, jolla Suomi ei juuri saanut peliä kulkemaan.

Kunnon paikat ilmestyivät oikeastaan vasta viimeisen vartin aikana pelin jo käytännössä ratkettua. Litmanen ei kuitenkaan hänkään suuremmin harmitellut, vaan tiedosti tosiasiat.

- Tarkoitus oli vähän testata, antaa kokemusta ja kokeilla eri systeemeitä ja pelipaikkoja. Sinänsä tämä oli samaa kaavaa kuin aiemmatkin harjoitusottelut. Tietty tästä mieleen jää tulos, mutta jos sen unohtaa, niin ihan normaali ottelu tämä oli. Jäi tietty tuntumaan, ettei mikään toimi, muttei se nyt niin ole minun mielestäni, Litmanen mietti.

- Varmasti kokeilut jatkuvat. Ne on kuitenkin tehtävä, ja nämähän niitä pelejä on, joissa niitä tehdään. Viron aikainen maali antoi ottelulle sävelet.

Litmanen näki myös asenteen, jolla isännät ottivat nimekkäämmät vieraansa vastaan.

- Viro sai erittäin hyvän alun, ja sitten olikin vaikea Viron prässiä murtaa. He olivat fyysisiä ja pelasivat kurinalaisesti, samalla lailla kuin Suomi isoja vastaan. Olimme parempi joukkue ja hallitsimmekin, mutta ei saatu sellaista vyörytystä mistä sitten maaleja olisi tullut.

Katso Litmasen haastattelu Katsomo.fistä:

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat