Mainos

Lisää turisteja Saksasta

Suomalainen matkailuväki odottaa matkailun Saksasta Suomeen kasvavan huomattavasti lähivuosina. Odotukset perustuvat siihen, että 700 saksalaista matkatoimistovirkailijaa tutustuu tällä ja ensi viikolla maahamme.

Saksalaiset ovat Suomessa Saksan toiseksi suurimman matkailualan tuotantoyhtiön Dertourin koulutustapahtumassa, Reiseakademiessa. Järjestelyissä on mukana mm. Matkailun edistämiskeskus (MEK), Finnair ja Lapin Matkailumarkkinointi. Koulutustapahtuman pitopaikka valitaan kilpailulla, jonka tällä kertaa voitti Suomi. Kilpailun loppusuoralla Suomi päihitti Rio de Janeiron, Las Vegasin ja Hongkongin. Huomattavaa voitossa oli myös se, että se toi Reiseakademien ensimmäisen kerran talvisiin olosuhteisiin ja Pohjoismaihin.

MEKin Saksan aluepäällikkö Sven Hansen otaksuu saksalaisten matkailun kasvavan jo ensi vuonna Reiseakademien seurauksena kahdeksan prosenttia yöpymisten määrällä mitattuna. Rahaa hän arvelee maahamme jäävän "lisämatkustajilta" 24 miljoonaa markkaa. Hansen muistuttaa kuitenkin, että Reiseakademien saaminen Suomeen avaa vasta mahdollisuuden pysyvään kasvuun. Ilman tehokasta jatkomarkkinointia hyöty jää lyhytaikaiseksi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.