Mainos

Lisää Suomen ja MIT:n yhteistyötä

Suomalaisille tietotekniikkayrityksille tarjoutuu mahdollisuus ryhtyä yhteistyöhön maineikkaan amerikkalaisen MIT:n eli Massachusetts Institute of Technologyn tietotekniikkalaboratorion LCS:n kanssa.

Alustavan suunnitelman mukaan yhteistyöhön LCS:n (Laboratory for Computer Science) kanssa osallistuisi 25-30 suomalaista yritystä ja tutkimusyhteisöä, kertoo Kauppalehti Online

Kolmevuotiseksi suunnitellun yhteistyön muotoina ovat mm. workshopit sekä seminaarit. Yhteistyökumppanit pääsevät myös harjoittelijoiksi LCS:ään muutamaksi viikoksi tai pariksi kuukaudeksi. Pienet yritykset maksaisivat yhteistyöstä 25—000 dollaria ja suuret yritykset 75—000 dollaria.

Tekesin mukaan se on varautunut rahoittamaan osan kustannuksista. Tekes järjesti tiistaina Finlandia-talossa New World of Information -seminaarin suomalaisille tietotekniikan huippuyrityksille.

Seminaarissa käsiteltiin mm. tulevaisuuden webiä ja tietoverkkoja, puhutun kielen tunnistusta ja puhekäyttöliittymiä, tekoälysovelluksia sekä tietotekniikan uusia käyttömahdollisuuksia.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.