Lisää ongelmia Top Gear -ohjelmalle: Tuottaja otti lopputilin!

Top Gear -ohjelman tuottaja Andy Wilman ei jatka enää ohjelman tiimissä.

Top Gear -ohjelman yksi tuottajista, Andy Wilman on eronnut pestistään. BBC uutisoi erosta, mutta ei erittele eron syitä. Kanava ei myöskään kommentoi siis sitä, johtuuko tuottajan eroaminen juontaja Jeremy Clarksonin potkuista.

BBC erotti Top Gear -moottoriohjelman rakastetun juontajan maaliskuussa. Clarkson erotettiin, koska hän ajautui väkivaltaiseen tappeluun Top Gearin tuottajan Oisin Tymonin kanssa.

Nyt eronnut tuottaja Wilman on Clarksonin entinen koulukaveri. Hän loi ohjelman uuden version vuonna 2002 yhdessä Clarksonin kanssa.

Pian eroamisensa jälkeen Wilman oltiinkin nähty viettävän aikaa yhdessä ohjelman juontajakolmikon kanssa Lontoossa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Clarkson nähdään potkujensa jälkeen yhdessä juontajien James Mayn ja Richard Hammondin kanssa. Katso kuvat tapaamisesta Daily Mail -lehden sivuilta.

BBC kertoo myös, että Clarksonin juontajakollega James May ei halua palata ohjelmaan ilman Clarksonia. May oli torstaina kuvaillut ajatusta hulluksi. Mayn agentti on kuitenkin kommentoinut neuvotteluiden olevan vielä kesken.

Tuottajan erosta saatiin vihiä jo maaliskuun lopulla, kun salaiseksi tarkoitettu sähköposti vuoti julkisuuteen ja huhumylly pyörähti käyntiin. Wilmanin uutisoitiin ilmoittaneen sähköpostitse eroavansa pitkäaikaisesta pestistään ja kiittäneen henkilöitä, joiden kanssa hän on saanut työskennellä. Tuolloin BBC kuitenkin kiisti eron. Nyt ero on kuitenkin totta.

Lue myös:

    Uusimmat