Lisa tilasi "seksikkään jouluasun" – tulos ei ollut ihan toivottu: "Ainoa asia, joka on sama kuin mainoskuvassa, on väri"

Lisa Williamson luuli tilanneensa "seksikkään jouluasun", mutta joutui pettymään.

Kun Lisa Williamson avasi postimyyntipakettinsa, hän järkyttyi. Skotlannissa asuva Lisa oli tilannut "seksikkään joulupukkiasun" netistä, kertoo The Scottish Sun. Paketista paljastui kuitenkin jotain ihan muuta.

– Ajattelin silti kokeilla sitä ja pidin huvittavana sitä, miltä se näytti, Lisa muistaa.

Asu oli aivan erinäköinen kuin kuvissa

Yhtä, kaikille sopivaa kokoa oleva asu maksoi noin seitsemän puntaa eBay-nettikaupassa. Asu oli kuitenkin niin kireä, että Lisa mahtui siihen vain vaivoin. Asu ei myöskään ollut saman näköinen kuin kuvissa.

Lisa jakoi kuvan asusta Facebookissa. Hänen ystävänsä pitivät pukua mahtavana.

– Olen odottanut tämän saapumista iäisyyden, mutta ainoa asia, joka on sama (kuin mainoskuvassa), on väri, Lisa kirjoitti Facebookiin.

Video: Jouluvalot tekevät tästä pullosta vastustamattoman kauniin! Artikkeli jatkuu videon alla.

0:46

Mitat eivät pitäneet paikkaansa

Lisan mukaan asun myyntiteksti kertoi asun olevan "mukavasti istuva" ja että se on "hyvälaatuinen ja näyttää hyvältä päällä". Lisa tarkisti sivun tarjoamat mitat ja ne olivat saapuneessa asussa aivan erilaiset.

Myyjä on luvannut Lisalle kahden punnan hyvityksen. Puvun hän voi pitää.

Lisa ei ole ensimmäinen nettiostosten kanssa mokannut. Kun 21-vuotias Olivia Skuce tilasi pitkähihaisen napapaidan verkkokaupasta, hänelle ei tullut mieleenkään, etteikö paita voisi sopia hänen päälleen! Beckie Reynolds puolestaan ihastui pitkähihaiseen mekkoon, jossa oli omat ongelmansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja