Lisa Marie seuraa Elviksen jalanjälkiä

Lisa Marie Presley seuraa legendaarisen isänsä Elviksen jalanjälkiä ja julkaiseen ensimmäisen levynsä, kertoo aikakauslehti Newsweek. Presley, jonka entisiä aviomiehiä ovat Michael Jackson, näyttelijä Nicholas Cage ja muusikko Danny Keough, on tehnyt To Whom It May Concern -nimisen blues-sävyisen rocklevyn.

Presley kertoo Newsweekin haastattelussaan suhteestaan Michael Jacksoniin. - Michael halusi tavata minut jo paljon ennen suhteemme alkamista, mutta minä en halunnut. Pidin häntä eriskummallisena, enkä halunnut tavata häntä. Mutta kun viimein tapasin, osoittautuivat ennakkoluuloni aivan vääriksi.

- Meillä oli täysin normaali suhde, ja unohdin 30 minuutissa täysin, kuka hän onkaan. Itse asiassa rakastuin häneen, mutta en tiedä, mitkä olivat hänen tunteensa. Meni jonkun aikaa ennen kuin tajusin, että ehkä joutui julkisuuden vuoksi muuttamaan käytöstään ja puheitaan. Ymmärrän sen nyt.

Kun Presleyltä kysyttiin, miltä tuntuu olla Elviksen perinnön jatkajana, hän vastaa suoraviivaisesti: - Se on pelottavaa. Inhoan sitä... Kun tapaan ihmisiä, tiedän, että he yrittävät analysoida kuulemaansa. Mutta jos he kuuntelevat (albumiani), toivon, että he kuulevat laulajaa, joka on rehellinen, eikä yritä hämätä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja