Lisa Marie Presley naimisiin – jälleen kerran

Legendaarisen Elvis Presleyn ainut lapsi Lisa Marie Presley on mennyt naimisiin jo neljännen kerran. Tällä kertaa Presley avioitui musiikkituottaja Michael Lockwoodin kanssa. Lockwood on myös Presleyn kitaristi. Asiasta kertoi Presleyn tiedottaja.

Pariskunta meni naimisiin Japanissa tammikuun 22. päivä ja vietti perinteiset häät. Presleyn äiti Priscilla oli paikalla, samoin Lisa Marien ensimmäinen aviomies Danny Keough, joka toimi bestmanina. Keoughin ja Presleyn 16-vuotias tytär Riley toimi morsiusneitona ja 13-vuotias poika Benjamin sulhaspoikana.

Lisa Mari Presley on käynyt läpi monta korkealentoista avioliittoa. Presleyn ensimmäinen liitto Keoughin kanssa kesti kesti kuusi vuotta. Hän oli naimisissa lastensa isän kanssa vuodesta 1988 aina vuoteen 1994. Sitten hän avioitui popin kuninkaan Michael Jacksonin kanssa, mutta avioliitto kesti vain 20 kuukautta. Kolmannen avioliittonsa Presley solmi Oscar-voittaja Nicolas Cagen kanssa, mutta Cage anoi eroa vain kolmen avioliittokuukauden jälkeen marraskuussa 2002.

(MTV3-AFP-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat