Mainos

Lipposen tunnustelukierros päättyi

Hallitustunnustelija, SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen on tänään keskustellut viiden eduskuntapuolueen edustajien kanssa.

SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen päätti tänään hallitustunnustelut käymällä tarkentavien keskustelujen kierroksen eduskuntapuolueiden kanssa. Eduskunnan kaksi pienpuoluetta tosin eivät olleet mukana keskusteluissa.

Lipposen mukaan enää ei ole tarvetta valtuuskuntien tapaamiseen. Joitain yhteydenottoja saatetaan vielä tehdä. Lipposen on määrä antaa huomenna illansuussa presidentti Martti Ahtisaarelle esitys tunnustelujen tulosten pohjalta. Lipponen vakuutti tänään, että hän ei vielä tiedä, mikä hänen esityksensä on. Esitys vaatii vielä pohdintaa ja harkintaa. Tehtävä ei ole Lipposen mielestä helppo. Hän vitsailikin kertomalla mukaillun version vanhasta sanonnasta: mikä erottaa suomalaisen puolueen suomalaisesta puolueesta?

Kaikissa puolueissa oli hänen mielestään yhteistyöhalukkuutta ja joustavuutta. Hän kuitenkin vihjaisi, että joissain asioissa realismin taso vaihteli siitä, mikä on mahdollista, kun ottaa huomioon valtiontalouden tilan.
(MTV3)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.