Lipponen vieraana Huomenta Suomessa

Huomenta Suomi aloitti presidenttiehdokkaiden tentit eilen 12.12.2011 Kaikki ehdokkaat saavat Huomenta Suomessa oman aamunsa ja viimeinen ehdokas istuu Huomenta Suomen juontajien haastateltavaksi 21.12.2011.

Ensimmäiseksi tentattavaksi tuli RKP:n ehdokas Eva Biaudet. Tänään tiistaina on vuorossa SDP:n Paavo Lipponen ja keskiviikkona perussuomalaisten Timo Soini. Torstaina haastateltavaksi saapuu keskustan Paavo Väyrynen ja perjantaina kokoomuksen Sauli Niinistö.

Seuraavan viikon maanantaina Huomenta Suomen ehdokastentit jatkuvat vihreiden Pekka Haaviston haastattelulla. Tiistaina vuorossa on kristillisdemokraattien Sari Essayah. Tentit päättää Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki.

Kaikki ehdokkaat vastaavat aamun aikana muun muassa ajankohtaisiin talouden ja ulkopolitiikan kysymyksiin. Ehdokkaiden kielitaitoa testaa AP:n Skandinavian kirjeenvaihtaja David Mac Dougall. Arvion ehdokkaiden kielitaidosta voi lukea lähetyksen jälkeen MTV3:n uutisten nettisivuilta osoitteesta www.mtv3.fi/vaalit.

Tuttuun tapaan ehdokkaat nähdään aamun aikana myös keittiössä. Kaikki ehdokkaat valmistavat omia lempiruokiaan Huomenta Suomen kokkien avustuksella.

Katsojat pääsevät myös osallistumaan lähetyksen tekoon lähettämällä ehdokkaille omia kysymyksiään Huomenta Suomen sivujen kautta osoitteesta www.mtv3.fi/huomentasuomi.

Ehdokkaat osallistuvat myös Facebook-kommentointiin vaalisivuilla ja MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla. Voit lähettää kysymyksiä ja kommentteja ehdokkaille siis myös Facebookin kautta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat