Mainos

Lipponen vastaa verkossa - Valtioneuvostolle uudet sivut

Pääministeri Paavo Lipponen (sd.) vastaa internet-verkkoa käyttävien kansalaisten kysymyksiin ensi tiistaina, jolloin valtioneuvosto julkistaa uudet internet-sivunsa.

Kysymyksiä voi alkaa lähettää tiistaina 11.3. klo 13. Niitä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen pmvastaa@vnk.vn.fi. Toinen mahdollisuus on käyttää lomaketta, joka löytyy tiistaina klo 13-17 valtioneuvoston kotisivulta http://www.vn.fi, kohdasta "Kysymyksiä pääministerille 11.3.1997". Kysymyksiä ja vastauksia voi seurata samassa paikassa klo 16-17, ja sivulta löytyvät myös tekniset ohjeet.

Internetiä käyttämättömät kansalaiset voivat myös osallistua kyselyyn, sillä kysymyksiä otetaan vastaan tiistai-iltapäivänä faksilla numerossa 09-665334.

Valtioneuvoston uusilta internetsivuilta löytyy tietoja hallituksesta, ministereiden, avustajien ja tiedottajien yhteystiedot sekä myös tietoja valtioneuvoston toiminnasta, päätöksistä ja historiasta. Siellä on linkit kaikkien ministeriöiden sivuille sekä keskeisiin EU-tiedon lähteisiin. Tietoa jaetaan kolmella kielellä, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sivujen osoite pysyy samana kuin nykyisin: http://www.vn.fi
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.