Mainos

Lipponen uskoo Internetiin

Pääministeri Paavo Lipponen (sd.) uskoo, että Internet avaa lehdistölle mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Hän muistuttaa, että asioiden taustoittaminen, elämysten tarjonta ja palvelusivut ovat tärkeitä sekä lehdistön että Internetin maailmassa.

Paavo Lipponen

-Monet lehdet ovatkin jo perustaneet verkkolehtiä, joilla on vastattu perinteisen sähköisen viestinnän etulyöntiasemaan uutisvälityksen nopeudessa ja kattavuudessa, huomauttaa Lipponen. Hän puhui suomalaisen lehdistön asemasta perjantaina Etelä-Suomen Sanomien 100-vuotisjuhlissa Lahdessa.

Lipponen muistuttaa, että EU:ssa panostetaan voimakkaasti Internetin käyttöön. Komission Eurooppa-aloitteessa tähdätään siihen, että Internetistä tulee kaikkien eurooppalaisten verkko koulutuksen, kaupankäynnin ja yrittäjyyden tueksi.

-Maakuntalehdillä on tässä merkittävä asema niin sisällöntuottajina kuin kansalaisten luottamusta nauttivina tiennäyttäjinä. Maakuntalehdet voivat tarjota myös alueen pienyrityksille mahdollisuuksia tuoda esille osaamistaan ja tuotteitaan, sanoi Lipponen.
(STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja