Mainos

Lipponen kehottaa Ahoa lopettamaan muiden neuvomisen

Pääministeri Paavo Lipponen (sd.) kehottaa keskustan puheenjohtajaa Esko Ahoa lopettamaan muiden puolueiden sisäisiin asioihin puuttumisen. Luokitteluja ja neuvoja satelee Aholta tiheään tahtiin, varsinkin sosiaalidemokraateille, mutta myös muille hallituspuolueille, Lipponen kirjoittaa keskiviikon Turun Sanomissa.

-Omalta osaltani olen välttänyt vastaavaa, koska mielestäni keskustan hajanaisuus ei ole maan edun mukaista, Lipponen sanoo.

Pääministeri ihmettelee myös Ahon kaavailemaa vaalivoittoa, ja kyselee, mistä tämä aikoo koota sen "markkinavoimiin kriittisesti suhtautuvan" hallituksen josta hän on puhunut.
-Mikähän remppa se voisi olla, Lipponen kyselee, ja luonnehtii keskustan omia näyttöjä markkinavoimien hallinnassa surkeiksi.

Lipponen tarkastelee kolumnissaan hallituksensa kaksivuotista taipaletta ja toteaa, ettei opposition ennusteilla suuresta kriisistä ole pohjaa.

-Vastoin propagandapuheita sen enempää alueelliset kuin yhteiskunnalliset erot eivät ole tämän hallituksen aikana ryöstäytyneet käsistä, Lipponen sanoo.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.