Mainos

Liperissä paljastui kolmoissurma

Liperissä Pohjois-Karjalassa on paljastunut raaka, ennen juhannusta tapahtunut kolmoissurma. Surmatut löydettiin kolmelta eri paikkakunnalta Itä-Suomesta. Surmista epäiltynä on otettu kiinni nuori mies ja nainen.

Liperissä on paljastunut kolmen ihmisen surmatyö. Uhrit ovat vuonna 1948 syntynyt liperiläismies, sekä vuonna 1952 syntynyt liperiläisnainen ja hänen vuonna 1948 syntynyt liperiläinen aviopuoliso.

Surmatytöt on tehty Liperin Ahonkylässä jo kesäkuun 13. päivä. Poliisi sai tiedon ensimmäisestä uhrista viime viikolla, ennen juhannusta. Tätä tapausta tutkittiin aluksi normaalina kuolinsyyntutkintana. Oikeuslääkärin tekemässä ruumiinavauksessa kuolinsyyksi varmistui kuitenkin henkirikos.

Epäilyt kahdesta muusta surmatyöstä vahvistuivat juhannuksena ja nämä surmatyöt varmistuivat eilen illalla, kun toisen uhrin ruumis löydettiin Kuopion läheltä Vehmersalmesta ja toinen Heinävedeltä.

Poliisi otti maanantaina kiinni kaikkiin kolmeen henkirikokseen syyllisiksi epäiltyinä liperiläisen vuonna 1981 syntyneen miehen ja hänen avopuolisonsa, vuonna 1977 syntyneen aisen. Pari on asunut Outokummussa. Pariskunnan surmia tutkitaan kahtena murhana ja kolmatta henkirikosta tappona. Kiinniotettuja tullaan esittämään vangittaviksi huomenna.

Rikosten motiivi on osittain epävarma. Poliisi epäilee, että syynä on ainakin osittain velan perintä.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 26.06.2002)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja