Linnanmäki yllättää: Huippuravintoloita huvipuistoon!

Suomen suosituin huvipuisto vastaa kaupunkilaisten kysyntään ja avaa huhtikuussa kuuden huippuammattilaisen luotsaaman keittiömaailman.

Huvipuiston edustajien mukaan keittiömaailma Kattila palvelee Linnanmäen ydinkohderyhmän ohella urbaaneja sukupolvia, jotka arvostavat huippuraaka-aineista valmistettua laaturuokaa.

Kattilaan kuuluu kuusi ravintolaa, jotka tarjoilevat parhaita paloja maailman keittiöistä laadusta tinkimättä. Pitkän linjan ravintoloitsijat ovat ansainneet yhteensä neljä Michelin-tähteä, mutta hintataso tulee olemaan huokeammallekin budjetille sopiva.

Lihapullia, sushia, risottoa ja poronkäristystä

Demon ja Groteskin riveissä tutuksi tullut keittiömestari Tommi Tuominen tuo Kattilaan Kuula -nimisen lihapullabaarin, joka on lainannut sekä aikuisiin että lapsiin vetoavan konseptinsa New Yorkista ja tuo koko perheen ikisuosikin mummolasta nykypäivään. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan lähituottajilta.

Postresista tutut keittiömestarit tarjoilevat uudessa Coccola -ravintolassaan välimerellisiä makuja, jotka painottuvat italialaiseen keittiöön: listalla on niin risottoa, pastaa kuin pizzaa. Hans Välimäen ravintolan konsepti on peräisin Pohjois-Amerikasta, ja sen toistaiseksi salainen päätuote tulee olemaan yksinkertainen ja helposti muunneltavissa.

Kotimaiseen keittiöön keskittynyt Aino avaa Kattilaan ravintolan nimeltä Ilona , joka tarjoaa suomalaisia makuja suomalaisista raaka-aineista poronkäristyksestä kalaan. Suomalaiset pienpanimot ovat hyvin edustettuna juomalistalla. Sushibar + Wine yhdistää skandinaavisen muotoilun, sushin ja luomuviinit, joita ravintola tuo itse maahan.

Huipputasoisen keittiömaailman konseptin on luonut ravintola-alan visionääri Kim Heiniö , jonka Kattilan yläkertaan sijoittuva Caruzello muodostaa keittiömaailman kuudennen jäsenen. Caruzellossa on tarjolla moderni eurooppalainen perhebuffet, ja tilaa on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön.

Myös kasvissyöjät on huomioitu: lihapullabaarista saa kasvispullia ja tarjolla on muun muassa.vegesushia. Kattila palvelee Linnanmäen asiakaskunnan lisäksi lähikortteleiden asukkaita ja suurin osa annoksista on tilattavissa myös mukaan.

Kattila on kuumana 21. huhtikuuta alkaen, kun Linnanmäki avaa jälleen porttinsa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja