Linnan TOP 3: Muotisuunnittelija valitsi illan parhaat asut

Vuonna 2011 seitsemästä puvusta vastuussa ollut muotisuunnittelija Katri Niskanen paljasti omat suosikkinsa Linnassa nähdyistä asuista. Keiden kaunottarien tyylit olivat kiitellyn Jenni Vartiaisen asun luoneen ja Angry Birds -puvusta vastuussa olleen tyylitieturin mieleen?

Suomen Muodin huipulle -ohjelmasta pinnalle muutama vuosi sitten noussut Katri Niskanen suunnitteli tämän vuoden Linnan juhliin seitsemän eri asua. Muun muassa Jenni Vartiaisen hehkuvasta asusta ja Angry Birds -teemaisesta Teija Vesterbackan punaisesta puvusta vastuussa oleva nainen paljasti Helmelle illan suosikkinsa.

Niskanen kertoi ennen Linnan juhlia, että katsoo itsenäisyyspäivän vastaanoton suurella mielenkiinnolla ja odottaa luonnollisesti eniten omia asujaan, mutta myös muut puvut kiinnostavat. Nainen ei seuraa ketään tiettyjä suunnittelijoita, mutta bongailee mielellään itselleen tuttujen tekijöiden luomuksia juhlavieraiden yltä.

1. Mirella Koullias

MM-Leijona Ossi Väänäsen vaimon Mirella Koulliaksen puku oli yksi Niskasen suosikeista. Musta ja elegantti iltapuku oli Ritva-Liisa Pohjalaisen käsialaa.

– Todella kaunis ja näyttävä kokonaisuus. Musta puku asettaa aina omat haasteensa näyttävyydelle. Kokonaisuus oli mielettömän kaunis, hehkuttaa Niskanen.

2. Eija-Riitta Korhola

Niskanen valitsi illan onnistujien joukkoon europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholan.

– Romanttinen, raikas ja herkkä, Niskanen tiivistää.

3. Jenni Vartiainen

Työhönsä silminnähden tyytyväinen suunnittelija nosti illan onnistujien listaan jo mediassa yhdeksi tapahtuman kuningattarista kruunatun Jenni Vartiaisen, joka kantoi Niskasen luomusta.

– Ilta oli jollain tapaa minun ja Jennin yhteistyön huipentuma. Halusin tehdä enemmän kuin perusiltapuvun, sellaisen, joka haastaa kantajansa. Jenni pystyy kantamaan hyvinkin erikoisen asun, jossa on omaleimaisuutta.


MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja