Linnan juhlissa leikiteltiin luonnollisen, värikkään ja tumman meikin välillä

Linnan juhlat olivat tänä vuonna yhtä värien leikkiä. Myös arvovaltaisten juhlavieraiden meikeissä oli nähtävissä mielenkiintoisia ja hyvinkin erilaisia linjoja.

Linnan juhlissa nähtiin tänä vuonna viimeisteltyjä meikkejä, joiden joukossa oli kaikkea luonnollisen, rohkean värikkään ja dramaattisen tummanpuhuvan smoky eyes -meikin välillä.

Raikasta luonnollisuutta

Luonnollinen meikki pitää iltapukuun sonnustautumista suunnittelevan lookissa huomion puvussa tai muissa mielenkiintoisissa yksityiskohdissa. Linnan juhlissa useampi vieras luotti myös hyvin luonnolliseen meikkiin.

Presidentti Tarja Halosen tytär Anna Halonen oli ehostettu tänä vuonna hyvin luonnollisesti. Anna Halosen meikki oli hyvin yksinkertainen sekä siisti ja piti siten huolen siitä, että juhlavieraiden huomio kiinnittyi hänen omenanvihreään iltapukuunsa. Huulipunan sijaan raikkaan huulikiillon juhlatyyliinsä valinnut presidentin tytär antoi itsestään nuorekkaan ja raikkaan kuvan.

Rohkeaa värien leikkiä

Juhlissa kokeiltiin iloisena yllätyksenä myös rohkeasti kirkkaampiakin värejä. Vieraat osoittivat tyylikkäästi, kuinka iltapuvun sävy voi jatkua kauniisti myös kasvoilla näyttävinä yksityiskohtina.

Maajoukkuesuunnistaja Anni-Maija Fincke edusti turkoosissa näyttävässä iltapuvussa, jonka rohkeaa sävyä oli jatkettu myös vieraan meikkiin. Punahiuksisen Fincken valitsema rohkea sininen on oiva osoitus siitä, kuinka vastavärit toimivat meikissä katseenvangitsijoina. Punertavat hiukset korostavat Fincken raikkaansinistä meikkiä entisestään.

Laulaja Jenni Vartiainen ei ollut myöskään arkaillut luottaa juhlavassa lookissaan väreihin. Kirkkaanoranssin huulipunan oranssin iltapuvun seuraksi yhdistänyt Vartiainen loi huulipunavalinnallaan yhteneväisyyttä meikin ja iltapukunsa välille. Oranssi väri toimi Vartiaisen kehutun tyylin punaisena lankana.

Dramaattista syvyyttä tummilla sävyillä

Iltapukuun yhdistetään usein rutiininomaisesti tumma meikki. Vaikka Linnassa nähtiin rohkeampiakin kokeiluja iltameikin saralla, mahtui joukkoon useita tyylikkäästi meikattuja tummasilmäisiä kaunottaria, joiden meikki syvensi dramaattista tyyliä entisestään.

Miehensä Antti Kaikkosen rinnalla viihtynyt entinen kansanedustaja Satu Taiveaho luotti tummaan meikkiin huolimatta siitä, että hänen hiuksensa ovat herkän vaaleat. Taiveahon trendikäs smoky eyes -meikki oli kuitenkin niin taidokkaasti häivytetty, ettei kontrasti vaaleiden hiusten ja ihon sekä tumman meikin välillä ollut huomiota herättävä.

Myös jääkiekkoilija Ossi Väänäsen rinnalla edustanut Mirella Koullias yhdisti moderniin iltapukuunsa hyvin tumman meikin. Koulliaksen kissamaiset silmät korostuivat tummanpuhuvan meikin ansiosta. Kauniisti ruskettuneen tummahiuksisen Koulliaksen kohdalla dramaattinen meikki lienee ollut helppo valinta, sillä tummat sävyt näyttelivät hänen tyylikokonaisuudessaan merkittävää roolia.

MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja