Mainos

Linnan juhlien selostus kuohutti netissä: "Nyt kommentaattorit jo hiljaa!"

Linnan juhlien tuhansien vieraiden tunnistaminen ei ole helppo urakka. Tänä vuonna urakka vaikutti tavallistakin vaikeammalta, ainakin sen perusteella, miten asiaa on kommentoitu netissä. Moni purki pettymystään Ylen kommentaattoreihin muun muassa Facebookissa

– Vielä kun saatte kommentaattorit "ajan tasalle". Kaikki kun puhuvat toistensa päälle, jos ja kun edes tunnistavat kättelijöitä....en ole ikinä kuullut näin huonoa selostusta, todettiin Ylen Facebook-keskustelussa.

– Nyt kommentaattorit jo hiljaa!

"Kommentointi vie elämänhalun mennessään"

Moitteita kommentaattoreille jaettiin myös MTV3:n Facebook-sivuilla ja Twitterissä.

– Selostajien sekoilut nimissä ja titteleissä pilasi ohjelman.

– Ylen juontajien ammattitaidottomuus pilasi ainakin minulta tuon tunnelman, ja ilmeisesti muiltakin kun katsoo esimerkiksi Ylen sivuja Facebookissa. FST:n selostus onneksi sujui paljon paremmin, MTV3:n Facebook-keskustelussa manattiin.

– On kyllä tyylikkään latteaa ja väritöntä kommentointia, joka vie elämänhalun mennessään. Anteeksi nyt, kommentoitiin selostusta puolestaan Twitterissä.

Juhlista piikki Twitteriin

Ymmärtäjiäkin selostajien kovalle urakalle löytyi.

–Luuletteko pystyvänne tunnistamaan vieraat paremmin kuin selostajat? Menkää osoitteeseen /linnanjuhlat.tumblr.com (linnanjuhlien kuvapankki) ja todistakaa asia.

Twitterissä Linnan juhlat aiheuttivat melkoisen viestiryntäyksen, sillä juhlia koskevat viestit nousivat jossain vaiheessa jopa palvelun suosituimpiin aiheisiin

–Hyvin menee Suomen twiittaajat. Linnan juhlat ovat nousseet neljänneksi trendit-listalla, eräässä viestissä hehkutetttiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.