Mainos

Linnan juhlien omituisimmat ja kauneimmat kampaukset kautta aikojen!

Kampaus kruunaa Linnan juhlien kaunotarten ilmeet – tai sitten ei! Ufokampauksia, hippitukkia ja arkilookkeja. Hiukset ovat naisen kruunu, mutta Linnan juhlien kampaukset eivät aina ole menneet putkeen. Vai ovatko vuodet vain jyränneet tyylitajumme yli? Kokosimme yhteen Linnan juhlien kampauksia vuosilta 1990-2009.

Linnan juhlissa muoti vaihtuu, mutta juhlakampauksissa trendit vaihtelevat hitaammin kuin pukeutumisessa. Eräät mielenkiintoisimmat tyylit on Linnassa kuitenkin nähty juuri 1990-luvulla. Pillerihatullaan vuonna 1990 etikettiä rikkonut Arja Koriseva on yksi tyylisankareista, joka jäi hatullaan historiaan.

Maria Guzenina sen sijaan näytti vuonna 1995 paljon rokimmalta kuin nykyään. Nätisti kammatut hiukset pysyivät ojennuksessa 1990-luvun suuren jutun, pannan, avulla. Panta koristi myös Satu Hassin hiuksia vuonna 2000. Hassin tyyli oli sekoitus hippihenkisyyttä ja villiä länttä.

Vuodet ovat vaikuttaneet myös Linnan kestokävijöiden kampauksiin. Anni Sinnemäki sai vuonna 2000 kyseenalaista julkisuutta pukeuduttuaan juhliin liian arkisesti. Myös pitkät hiukset olisivat kaivanneet juhlavampaa kampausta. Vuoden 2003 lyhyt kampaus sopi sen sijaan Sinnemäelle loistavasti, samaten vuoden 2007 keskipituinen polkka. Myös Sinnemäen meikit olivat näinä vuosina tilaisuuteen sopivan juhlavia.

Oopperalaulaja Karita Mattila on osannut aina säväyttää. Vuonna 2001 sopraano näytti varsin villiltä punaisessa tukassaan. Temperamenttisen naisen lookiin väri kuitenkin sopi. Meikeissä olisi saanut sen sijaan olla vähemmän väriä. Silmien ja huulien yhtäaikainen korostaminen teki kasvoista liian räikeät.

Vuonna 1991 Mattila oli nuori ja hehkeä kiharakampauksessaan. Vuodet ovat kuitenkin tehneet tälle naiselle pelkästään hyvää. Viime vuonna Mattila näytti platinanvaaleassa kampauksessaan jumalaisen hyvältä. Vaalea kokonaisuus teki naisesta eleganttiuden ruumiillistuman.

Paula Koivuniemi vieraili juhlissa ensimmäisen kerran vuonna 1991, jolloin käsikynkässä viihtyi kuulu naistenmies Ilkka Kanerva. Hiusmuoti oli tuolloin pöyhkeämpää kuin vuonna 2005, jolloin Koivuniemi asteli Linnaan toisen kerran. Paulan look on ollut kissamaisen naisellinen ja kampaus tumma vuosi toisensa jälkeen. Tyyliniekka on kuitenkin aina osannut uudistua myös hiustensa osalta.

Linnan kohutuin vieras on eittämättä Tanja Karpela. Vuoden 2003 ufokampaus oli ehkä liikaa, mutta vuoden 2000 kaunis polkkatukka ja vuoden 2007 upea kiharakampaus pelastivat potin. Tämän naisen juhlatyyliä ei turhaan odoteta.

Vuoden 2007 Linnan juhlat kaunottaria olivat Jaana Pelkonen, Jenni Dahlman ja Kiira Korpi. Korven nuttura oli klassisen kaunis ja Pelkosen tumma kampaus korosti upeasti keltaista pukua. Dahlmanin yksinkertainen kampaus olisi kaivannut pientä piristystä.

Laulaja Laura Voutilaisen erikoinen tyyli täydentyi perinteisellä kiharatyylillä vuonna 2008.

Vihreiden kansanedustaja Janina Andersson tuomittiin "Marge Simpsoniksi" vuoden 2008 kampaustyylinsä johdosta.

Laulaja Anna Abreukorosti kaulan iholle liimattuja kristalleja vuoden 2008 juhlissa toispuoleisella kiharapilvellä.

Vuoden 2009 pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj käänsi katseita erikoisilla kristalli-koristeillaan vuoden 2009 juhlissa.

Maria Jungnerin upea ja siisti nuttura oli yksi vuoden 2009 klassisimpia ja kauneimpia kampauksia.

Laulaja Anna Erikssonin huoleton kiharapilvi oli ehkä hieman liian levoton ja rento suureen juhlaan vuoden 2009 Linnan pirskeissä.

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen korosti valkoista asuaan kauniilla hiuskoristeilla vuoden 2009 juhlissa.

Koosteen juhlista näet MTV3-kanavalla 7.12 klo 18.00.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.