Mainos

Lindstöm takinkääntöväitteistä: ”Totta kai ymmärrän väitteet”

Useat tahot ovat kritisoineet perussuomalaisia takinkäännöstä Kreikan tukipakettien kohdalla. Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps.) toteaa, että uuden tukipaketin vastustamisessa ei olisi ollut mitään järkeä.

Lindström toteaa, että hän toisaalta ymmärtää niitä, jotka syyttävät perussuomalaisia takinkäännöstä.

– Totta kai minä ymmärrän ne väitteet. Usein kuitenkin, kun rupeaa kyselemään niiltä ihmisiltä, että mitä te itse tiedätte tästä koko kuviosta, niin aika moni ei pysty selittämään sitä. He vain tekevät johtopäätökset siitä, mitä he lukevat lehdistä tai kuulevat uutisista.

Lindström toteaa, että kritisoijat eivät ole usein perehtyneet siihen, mitä perussuomalaiset voisivat asialle todellisuudessa tehdä.

– Sen takia en jaksa kauheasti energiaa tuhlata sen selittämiseen, koska se on vähän kuin tuuleen huutaisi.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoi aiemmin perjantaina MTV Uutisille, että hän ei voi katsoa viidettä vuotta putkeen tilannetta, jossa perussuomalaiset tippuisivat hallituksesta Kreikan kriisin vuoksi.

Lindströmin mukaan hallituksessa pysyminen on tärkeämpää kuin Kreikan tukipaketin vastustaminen.

– Me olemme hallituksessa, jossa tukipaketti menee joka tapauksessa läpi. Mikä olisi se syy, miksi rupeaisimme tuota asiaa riitauttamaan hallituksessa? Me emme ole nähneet, että siinä on mitään järkeä, kun ne ovat jo päätettyjä asioita, Lindström toteaa.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.