Lindsey Vonn Tiger Woodsista: Sovimme hyvin toisillemme

Vonn puhuu avoimesti avioerostaan, terveydestään ja rakkaudestaan amerikkalaislehden haastattelussa.

Polvileikkauksesta toipuva alppihiihtäjä Lindsey Vonn avautuu Self-lehden haastattelussa muun muassa siitä, miten kova pala vuoden takainen aviore valmentaja Thomas Vonnista hänelle oli.

– Se oli pelottavinta, mitä olen koskaan tehnyt. Olin ollut hänen kanssaan 18-vuotiaasta asti ja tajusin, että en ollut enää onnellinen, hän sanoo.

Upeassa kunnossa oleva Vonn myöntää tuntevansa olonsa välillä epämukavaksi tilaisuuksissa, jossa kaikki muut naiset ovat langanlaihoja malleja.

– En tosin ole kateellinen heille, sillä monilla heistä on "laihaa läskiä". Heillä on enemmän selluliittiä kuin suurimmalla osalla ihmisistä. Tulee olo, että haluaisin antaa heille juustohampurilaisen. Mielestäni on seksikästä ja kaunista näyttää vahvalta, Vonn selittää.

Kaunis alppihiihtäjä kertoo myös olleensa viimeisen vuoden aikana onnellisempi kuin koskaan. Yksi syy siihen on varmasti poikaystävä, golftähti Tiger Woods, josta Vonn puhuu kunnioittavaan ja rakastavaan sävyyn.

– Hän on opettanut minua kärsivälliseksi toipumisen aikana. Golfissa kärsivällisyys on kaikkein tärkeintä. Hän opetti minut menemään päivä kerrallaan. Sovimme hyvin toisillemme, vaikka en kyllä tiedä, mitä hän on oppinut minulta. Mutta kannustamme ja autamme toisiamme aina, kun sitä tarvitsemme.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat