Lindsay Lohania haukutaan suosikkisarjan kuvauksissa

Näyttelijä Lindsay Lohan on saanut kovaa kritiikkiä Glee-sarjan kuvauksissa.

Kohuotsikoista ja päihdeongelmistaan tuttu näyttelijä Lindsay Lohan on saanut rajua kritiikkiä kuvatessaan vierailuaan suositussa Glee-sarjassa. Lähteiden mukaan Lohan saapui kuvauspaikalle pahasti myöhässä, eikä vaikuttanut kiinnostuneelta koko kuvauksia kohtaan.

– Lindsay oli todellinen painajainen. Hän saapui paikalle kolme tuntia myöhässä, eikä vaikuttanut kiinnostuneelta, E! Newsille kerrotaan.

Sarjassa näyttelevä Dot Marie Jones kirjoitti Twitteriinsä suorat sanat Lohanin diivailusta.

– Tästä tulee pitkä päivä. Jotkut saapuvat paikalle myöhässä ja tekevät asioista hankalia. Tulen itse mieluumin tunnin etuajassa kuin viisi minuuttia myöhässä, Jones kirjoittaa.

Myöhemmin näyttelijä poisti Twitter-päivityksensä ja Lohanin tiedottaja on rientänyt kiistämään syytökset myöhästelystä ja huonosta käytöksestä. Lohanin tiedottajan mukaan Glee-sarjan tuotantotiimi antoi Lohanille aikataulut, joiden mukaan hän toimi.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja