Lindsay Lohan vilautti jälleen antaumuksella – katso kuvat!

Lindsay Lohanin bikinit meinasivat huuhtoutua aaltojen mukana mereen kertaheitolla, uutisoi Daily Mail isoin otsikoin. Lohan onnistui vilauttamaan reissunsa aikana peräti kaksi kertaa.

Näyttelijä ja kohujulkimo Lindsay Lohan, 24, onnistui vilauttelemaan oikein olan takaa Miamissa – ensin mallikuvauksissa, sitten rannalla. Lohanin pulikoidessa meressä hänen olkaimettomat bikininsä lähtivät yllättäen aaltojen voimasta irti. Näyttelijä yritti parhaansa mukaan peitellä paljasta yläosaansa, mutta ei onnistunut tässä täysin: paparazzit onnistuivat ikuistamaan jälleen Lohanin paljasta pintaa. Mean Girls -elokuvan tähti yritti nauraa tapahtumalle hänen astellessaan pois vedestä.

Lindsay Lohanin bikinit pettivät– katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Linday Lohan vieraili poseeratakseen Plum-lehden mallina useissa eri asuissa. Osa Lindsayn asuista oli melko paljastavia ja paparazzit saivat neidosta kuvan, jossa tämän rinta vilahtaa puvusta.

Lohanin Miamin reissu on ollut paparazzeille selvästi juhlaa, sillä Hollywoodin kohutähdestä on napsittu läjäpäin kuvia altaan reunoilta, salaattia popsimassa, siskonsa Alin kanssa aurinkoa ottamassa ja tupakoimassa.

Päihdeongelmainen Lohan yrittää saada uransa takaisin, ja onkin huhuttu, että Lohanille on kaavailtu pääroolia Carrie-elokuvan uudelleenfilmatisoinnissa. Alkuperäinen elokuva on vuodelta 1976 ja se perustuu Stephen Kingin esikoisromaaniin. Suomessa Carrie-elokuva kiellettiin ensimmäiset 15 vuotta valmistumisensa jälkeen: elokuva oli liian "raaistava".


MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail, Wikipedia

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja