Lindsay Lohan vihjailee raskaudesta ja tykittää kihlattunsa pettäneen prostituoidun kanssa

Lindsay Lohanin ja venäläismiljonäärin kihlaus näyttäisi olevan vaakalaudalla. Näyttelijär vihjailee myös raskaudesta Twitterissä.


Lindsay Lohan, 30, on julkaissut Twitterissä liudan vihaisia päivityksiä, joissa hän muun muassa vihjailee venäläismiljonääri Egor Tarabasovin pettäneen häntä prostituoidun kanssa.

 

Lohan oli liittänyt Twiitteihinsä Instagram-kuvia, jotka hän on sittemmin poistanut.Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä. 


Kohusta kohuun hypännyt näyttelijätär laukoo myös melko suoraan, että hän odottaisi lasta. Hän liitti päivitykseensä linkin, josta löytyy kuvia hänen vuoden 2009 elokuvastaan Labor Pains (Kettu repussa), jossa Lohan näytteli odottavaa äitiä.Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.  Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Vaikka näyttelijätär on poistanut monia päivityksiä paasauksensa jälkeen, hän ei ole poistanut Instagramista kuvaa, josta hän on sotkenut sulhasensa kasvot pois. 

Kuvan yhteyteen hän on lainannut Nancy SinatranBang Bang (My Baby Shot me Down) -kappaleen lyriikoita ja kirjoittaa kuvan olevan "taidetta". 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

Lohan ja 23-vuotias Tarabasov kihlautuivat huhtikuussa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja